atm rrjeti ndërkombëtar

Partnerët

Bëhu partneri ynë i besuar

Gjej ATM

Kërko ATM-të tona

Çfarë është MoneyGet?

MoneyGet është një rrjet ndërkombëtar ATM prezent në të gjithë Rajonin e Evropes Juglindore.

Kush jemi ne?

MoneyGet është pjesë e kompanisë Payten, një kompani me fokus në zhvillimin, shitjen dhe mirëmbajtjen teknike të zgjidhjeve softuerike në sektorin e pagesave, duke përdorur modelet më të avancuara të ATM-ve.

Rreth

ATM tona janë lehtesishtë të aksesueshme dhe të lokalizuara pranë supermarketeve, qendrave të qyteteve, pikave turistike, etj

MoneyGet është rrjet ndërkombëtar ATM që shtrihet në të gjithë rajonin e Evropës Juglindore. Eksperienca në industrinë financiare, në sektorin e bankomateve dhe përdorimin e teknologjisë së fundit në këtë fushë, na mundëson të ofrojmë tek klientët tanë stabilitet, siguri dhe disponueshmëri në rrjetin ATM, duke fituar kështu besimin e klientëve tanë.

Rrjeti i ATM-ve MoneyGet ofrohet nga kompania Payten, e cila është pjesë e ASEE Group. Grupi ASEE është një nga kompanitë më të mëdha në fushën Teknologjisë së Informacionit, në projektimin dhe implementimin e zgjidhjeve dhe shërbimeve softuerike në rajonin e Evropës Juglindore dhe Turqisë.
Kompania Payten është e specializuar në zhvillimin, mirëmbajtjen teknike dhe shitjen e zgjidhjeve softuerike në sektorin e pagesave, duke përfshirë ATM-të më moderne dhe më të sigurta. Payten është rezultat i suksesit të dëshmuar të veprimtarisë ASEE në këtë sektor.

Bëhu Partner I MoneyGet.

Rrjeti MoneyGet në Shqipëri është pjesë e Payten.

Partneriteti me ne dhe vendosja e një ATM MoneyGet në hapësirën e biznesit tuaj, do të tërheq klientë duke siguruar një mënyre të re të ardhurash për biznesin tuaj.

MoneyGet përpiqet t'u ofrojë klientëve të saj gjithmonë shërbimin më të mirë duke rritur numrin e rrjetit ATM.

Për cdo pyetje ne jemi në dispozicionin tuaj që MoneyGet të bëhet partneri juaj I besueshëm.

Për më tepër, ne përdorim vetëm modele të avancuara të ATM-ve që plotësojnë standardet më të larta të sigurisë.

Na kontaktoni

Bëhu partneri ynë i besuar